Telefoonnummer Mondhygiënisten Wolvega

De (eerste) afspraak

Inleiding
Meestal wordt u naar de mondhygiënist verwezen door uw tandarts. Het is raadzaam zo spoedig mogelijk te bellen na ontvangst van een verwijzing van uw tandarts. De wachttijden kunnen namelijk lang zijn. Sinds mei 2006 is het ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken.

Een aantal dagen voor de voor u geplande afspraak ontvangt u een informatiepakketje, dit bevat een bevestiging van uw afspraak, routebeschrijving en gezondheidsvragenlijst.Belangrijke zaken
Voor het eerste bezoek zijn de volgende zaken belangrijk:

De volledig ingevulde gezondheidsvragenlijst. Uw gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik zijn van belang voor onze behandeling. Wij verzoeken u daarom de lijst naar waarheid in te vullen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt. Uw verzekeringsgegevens (verzekeringsmaatschappij en verzekerdenummer), legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) en uw BSN (Burgerservicenummer). Het is raadzaam vooraf uw polisvoorwaarden te raadplegen zodat u weet of de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt. 

Huisregels
Graag vragen we uw aandacht voor het volgende:

Bij een gemaakte afspraak reserveren wij tijd voor u; wij verzoeken u dan ook op tijd op uw afspraak te komen. Verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren bij ons kenbaar te maken, zodat wij nog in de gelegenheid zijn iemand anders in te plannen op dit tijdstip.

Dit kan mondeling, schriftelijk, een bericht op het antwoordapparaat of via het contactformulier/email(0561-615158/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zo voorkomt u dat wij de kosten alsnog bij u in rekening moeten brengen.
Aangezien wij het grootste deel van de tijd met behandelingen bezig zijn, zijn wij niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Schroomt u niet om het antwoordapparaat in te spreken, zodat wij u op een later tijdstip kunnen terugbellen.
Wij streven ernaar de mondgezondheid van onze patiënten op niveau te krijgen en te houden. Uw medewerking en motivatie zijn daarbij van essentieel belang! Wijzigingen in uw persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer), wijzigingen van verzekeringsmaatschappij of polis en wijziging in gezondheid (met name medicijngebruik) dient u ten allen tijde aan ons door te geven.

 

 

mondhygienisten wolvega

spacer left

logo nvm

logo krm

 

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg