Telefoonnummer Mondhygiënisten Wolvega

Welkom bij Mondhygiënisten Wolvega...

De praktijk is in 1997 als maatschap opgezet onder de naam 'Mondhygiënisten Schut en Vellinga' door vrijgevestigde mondhygiënisten Carol Schut en Foky Vellinga. Sinds 1 januari 2013 is de praktijk gevestigd aan de Zandweegbree 7b te Wolvega, onder de naam 'Mondhygiënisten Wolvega', waar beide vier dagen per week werkzaam zijn. Inmiddels werken zij, binnen deze praktijk, samen met de gediplomeerde zelfstandige mondhygiënist Malou Bennen.

De praktijk is voor behandeling geopend van maandag t/m vrijdag. En is op deze dagen tussen 8.30 en 11.30 telefonisch bereikbaar. Tijdens het telefonisch contact heeft u te maken met Sytse Schut. Hij is verantwoordelijk voor het agendabeheer, administratie en organisatie. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Indien nodig wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

 

Korte informatie

Nieuwe patiënten kunnen zich zowel telefonisch als per e-mail aanmelden.
Voor het aanmelden kunt u gebruik maken van het contactformulier.
Het afzeggen van afspraken bij voorkeur telefonisch maar kan ook via het contactformulier/email.

Wij vragen uw aandacht voor het volgende: De volledig ingevulde gezondheidsvragenlijst. Uw gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik zijn van belang voor onze behandeling. Wij verzoeken u de lijst naar waarheid in te vullen. Lees de uitleg bij "De (eerste) afspraak".

Afzeggen/verhindering afspraak: Bij een gemaakte afspraak reserveren wij tijd voor u; wij verzoeken u dan ook op tijd op uw afspraak te komen.
Bij verhindering dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken, zodat wij nog in de gelegenheid zijn iemand anders in te plannen op dit tijdstip. Dit kan mondeling, schriftelijk, via een bericht op het antwoordapparaat of via het contactformulier / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U voorkomt hiermee dat wij de gederfde inkomsten bij u in rekening brengen.

Adres

Mondhygiënisten Wolvega
Zandweegbree 7b
8472 BC Wolvega
0561-615158

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebruik bij voorkeur het contactformulier

Route beschrijving

🚶De loopafstand vanaf het treinstation is circa 25 minuten.

📑Route plannen met openbaar vervoer? Kijk op www.9292ov.nl

De praktijk is rolstoelvriendelijk!

Routebeschrijving

spacer left

logo nvm

logo krm

 

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg